FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 400 KR

BØGER

 • DUKKESTRIK

  KR 120,00
  Titel: DUKKESTRIK Forfatter: PetiteKnit v/Mette Wendelboe Okkels Tanken med dette hæfte er at inspirere til små hyggestunder og restegarnsprojekter. Alle opskrifter er miniudgaver af allerede eksisterende opskrifter på børnetøj fra PetiteKnit, så yndlingsdukken og junior kan matche. Der er angivet, hvor mange g garn, der bruges til hver opskrift, så man hurtigt kan se, om resterne fra garnlageret rækker. Opskrifterne er lavet til en Asi dukke (Leonora) på 46 cm. Dukken måler omtrent 38 cm om maven, armene er 12 cm lange fra armhule til fingerspids, den indvendige benlængde inkl. fod er omtrent 13 cm og hovedomkredsen er 35 cm. Du får opskrift på Carls cardigan, Ellinors blebukser, Karens kyse, Dagmars bluse, Ankers jakke, Ankers kyse, Ankers trøje, Willums selebukser, Karlas kjole, Noras nederdel og Ingen dikkedarer sweater. Ialt 11 skønne små projekter.
 • STITCHES

  KR 225,00
  Titel: Stitches Forfatter: Helga Isager Med strikkebogen "Stitches" har Helga Isager dannet en smuk række af nutidige modeller i appetitlige nuancer og med opfordring til at give strikken en ekstra dimension - nemlig broderi. I bogen findes 10 modeller til kvinder - fire sweatre, en cardigan, en kjole, en jakke, en bluse, en hue og et tørklæde. Hvis man ikke er villig til at kaste sig ud i broderi-delen, kan man sagtens strikke modellerne uden og opnå et andet, men stadig elegant udtryk. Bogen indeholder 10 opskrifter. KØB GARN TIL MODELLERNE HÉR:
 • Titel: 12 trøjer fra Tversted Forfatter: Marianne Isager Denne skønne strikkebog er en opdatering af Marianne Isagers første bog "Strikkede trøjer året rundt", som udkom i 1992. Strikkebogen rummer én opskrift for hver måned i året, og Marianne er inspireret af naturen omkring Tversted i Nordjylland, hvor ISAGERs inspirerende domicil ligger. Bogen indeholder 12 opskrifter. Bemærk: Model "Marts" er til herrer. KØB GARN TIL MODELLERNE HÉR: