FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 400 KR

BØGER

  • Titel: 12 trøjer fra Tversted Forfatter: Marianne Isager Denne skønne strikkebog er en opdatering af Marianne Isagers første bog "Strikkede trøjer året rundt", som udkom i 1992. Strikkebogen rummer én opskrift for hver måned i året, og Marianne er inspireret af naturen omkring Tversted i Nordjylland, hvor ISAGERs inspirerende domicil ligger. Bogen indeholder 12 opskrifter. Bemærk: Model "Marts" er til herrer. KØB GARN TIL MODELLERNE HÉR:
  • Titel: Dæxel - strik til mænd Forfatter: Marianne Isager Dette strikkehæfte er lavet med inspiration fra de fine mønstre, der findes i gadebilledet, når man IKKE kigger opad. Nemlig mønstrene på de dæksler, vi alle sammen ofte støder på, men måske sjældent lægger mærke til. Marianne Isager fortæller, at hun løb i regnvejr i Aix en Provence med jakken over hovedet og ansigtet vendt mod fortovet. Her opdagede hun dækslet med et mønster, der var oplagt at strikke - så tog hun et billede og dermed var kimen til dette hæfte med inspiration fra hele verden lagt. Hæftet indeholder 8 opskrifter. KØB GARN TIL MODELLERNE HÉR:
  • STITCHES

    KR 225,00
    Titel: Stitches Forfatter: Helga Isager Med strikkebogen "Stitches" har Helga Isager dannet en smuk række af nutidige modeller i appetitlige nuancer og med opfordring til at give strikken en ekstra dimension - nemlig broderi. I bogen findes 10 modeller til kvinder - fire sweatre, en cardigan, en kjole, en jakke, en bluse, en hue og et tørklæde. Hvis man ikke er villig til at kaste sig ud i broderi-delen, kan man sagtens strikke modellerne uden og opnå et andet, men stadig elegant udtryk. Bogen indeholder 10 opskrifter. KØB GARN TIL MODELLERNE HÉR: