Cookie og datapolitik

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved, hvor mange der besøger vores site, og hvilke sider de besøger. På den måde hjælper cookies os med at optimere brugeroplevelsen.

1.0 Ejeroplysninger

Dette website udbydes af: FRØKEN LARSEN I/S, Strandhaven 50, 4400 Kalundborg, e-mail: kontakt@frklarsen.dk, tlf. 21 49 36 54

2.0 Cookies

frklarsen.dk bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside.

2.1 Hvad er cookies?

En cookie er en datafil som hjemmesiden, du benytter, forsøger at gemme på din computer. Cookies benyttes af langt de fleste websites i dag og er med til at sikre, at funktionerne fungerer, som de skal samt at din computer kan genkendes ved tilbagevendende besøg. Der lagres ikke nogle personlige informationer i vores cookies, og de kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

2.2 Hvilke cookies anvendes?

Hos frklarsen.dk benytter vi både Persistent Cookies og Session Cookies. Hvor Session Cookies kun gemmes, så længe browservinduet er åbent, gemmes Persistent cookies også efter at browseren lukkes ned. Hvis du ønsker at vide mere om de to typer af cookies, kan der findes yderligere information på Foreningen for Dansk Internet Handels hjemmeside, som du finder på http://www.fdih.dk/cookies/faq-om-cookies/

Display holder styr på i hvilket format, siden skal vise sit indhold (list, grid m.m.).
Google Analytics: Bruges til at lave statistik på, hvordan brugerne benytter sitet, så vi løbende kan optimere brugeroplevelsen.

2.3 Hvordan afviser eller sletter man cookies?

Ønsker du at slette cookies, du allerede har gemt på din computer, så gøres dette ved at slette browserdata og/eller at rydde historikken. Fremgangsmåden varierer, alt efter hvilken browser der anvendes.

PERSONDATAFORORDNINGEN (GDPR)

Persondateforordningen gældende for: FRØKEN LARSEN I/S

1. Hvilke oplysninger behandles, hvorfor og på hvilket grundlag?

Salg i webshoppen: Her henter vi de basale kontaktoplysninger og betalingskortoplysninger. Dette gøres for at kunne ekspedere og levere dine ordrer. Disse oplysninger behandles således som led i opfyldelse af en aftale.

2. Hvornår sker der databehandling?

Indsamling, registrering og behandling af dine data sker ved gennemførelse af køb på vores webshop. Samtidig indsamles oplysninger ved mail korrespondance, for at kunne gennemføre kommunikationen.

3. Hvem deler vi oplysninger med?

Når du handler på vores webshop og vælger at få det købte tilsendt, bliver oplysninger delt med transportør for at kunne levere de købte varer til dig. KLAN & COMPANY leverer vores webshop og får i den forbindelse som databehandler adgang til de personoplysninger, vi registrerer om dig.

3.1 Webshoppen

Vores webshop er udviklet af: KLAN & COMPANY Holbækvej 5A
DK-4400 Kalundborg

4. Hvor længe behandles/opbevares oplysningerne?

Vi behandler dine oplysninger, så længe der er et sagligt formål hermed. Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger omkring køb af produkter hos os i en periode på 5 år efter købet med henblik på senere at kunne hjælpe dig med at dokumentere købet. Efter 5 år sletter eller anonymiserer vi dine oplysninger fra vores it-systemer og destruerer eller anonymiserer eventuelle fysiske kopier heraf. Ønsker du dine personoplysninger slettet tidligere, kan dette gøres ved at rette henvendelse til os.

5. Datasikkerhed

Vi har regler og procedurer for datasikkerhed, således at de indsamlede data nyder beskyttelse mod tab, ændring eller misbrug. Vores data er beskyttet bag firewall og af antivirus programmer. Disse systemer vil kunne opdage, rapportere, undersøge og dokumentere brud på sikkerheden. Sker der er brud på sikkerheden, vil Datatilsynet blive underrettet indenfor 72 timer efter tidspunktet for konstateringen af brud på persondatasikkerheden. Desuden vil de registrerede personer uden unødig forsinkelse blive underrettet om bruddet.

6. Udøvelse af dine rettigheder

Du kan til enhver tid få adgang til og indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du kan også til enhver tid få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af dine data samt gøre indsigelse mod behandlingen af disse. Ønsker du at gøre brug af ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte os på kontakt@frklarsen.dk

7. Cookies

Når du besøger frklarsen.dk, indsamler vi oplysninger om dig via cookies. Disse oplysninger, bruges for at optimere og målrette vores markedsføring og anvendelsen af vores website.

8. Klageadgang

Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet via følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Læs mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside her: www.datatilsynet.dk

SIKKERHED VED ONLINE BETALING

Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt, at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker, når du betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulige sikkerhed mod misbrug. Hvis du opdager en betaling trukket fra din konto, og du ikke genkender denne betaling, skal du kontakte kortudstederen (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) med henblik på at få tilbageført beløbet.

Du kan læse mere om onlinekøb, betaling og sikkerhed på følgende sider:
PBS: www.betaling.dk
Forbrugerrådet: www.fbr.dk
Forbrugerrådet: www.forbrugersikkerhed.dk
Forbrugerstyrelsen: www.fs.dk
Forbrugerstyrelsens karakterbog: www.net-tjek.dk
Forbrugerinformation: www.fi.dk

Hvis du har spørgsmål vedrørende køb og betaling, er du velkommen til at kontakte os.